Къща за гости Елин Пелин

в планински курорт Вършец

Къща за гости Sunday House “Елин Пелин“ се намира в планински  курорт Вършец , само на 89 км от София в подножието на връх Тодорини кукли. Най – старият балнеолечебен комплекс у нас е известен със своята лечебна минерална вода и с втория по големина природен парк, в центъра на който се намира местността “Иванчова поляна”.

Предлагаме на своите гости уютна къща с централно отопление, климатизация, на тиха и спокойна улица близо до центъра на града, подходяща както за семейни почивки, така и за самостоятелно наемане от групи до 12 човека.

Ако търсите да съчетаете своята SPA почивка в планински курорт Вършец със спокойствие, удобства и достъпно настаняване, Къща за гости „Елин Пелин“ ще задоволи Вашите нужди и очаквания!

Къщата разполага с три двойни и две тройни спални, всяка със собствена баня, както и напълно оборудвана обща кухня с трапезария. За тези, които предпочитат чистия въздух, сме предвидили лятна кухня, зелен вътрешен двор, барбекю с пещ на дърва, което да Ви напомня за прекрасните планински следобедни уикенди. За да не губите връзка със социалните мрежи, сме осигурили високоскоростен безплатен интернет.Други удобства са сателитната телевизия и безплатния паркинг.

Нашите домакини ще се погрижат за Вашето удобство и ще направят престоя Ви незабравим!
Ако желаете да се отдадете на заслужена почивка в един от най-старите планински курорти, къща за гости „Елин Пелин“ е точното място за Вас.

Настаняване

Двойна стая Вършец

Двойна стая в къща за гости "Елин Пелин" - гр.Вършец.

Тройна стая Вършец

Тройна стая в къща за гости "Елин Пелин" - гр.Вършец.

Къща за гости Вършец

Резервиране на цялата къща за гости "Елин Пелин" - гр.Вършец.

Къща за гости Елин Пелин от високо

Времето