Sunday House Елин Пелин

Вършец

Къща за гости Sunday House “Елин Пелин“ се намира в центъра на най-стария баленеолечебен комплекс у нас – гр. Вършец. Предлагаме уютна къща, подходяща както за семейни почивки, така и за самостоятелно наемане от групи до 12 човека.

Ако търсите да съчетаете своята Spa почивка с уютно и достъпно настаняване, Къща за гости „Елин Пелин“ ще задоволи вашите нужди и очаквания!

За удобство на гостите разполагаме с три двойни и две тройни спални, както и напълно оборудвана обща кухня с трапезария. За тези, които предпочитат чистия въздух, сме обособили лятна кухня с телевизор , детски кът на открито и зелен вътрешен двор, барбекю и пещ на дърва, което да ви напомня за прекрасните планински следобедни уикенди.

За да не губите връзка със социалните мрежи, сме осигурили високоскоростен безплатен интернет, а за тези, които не искат да изпуснат любимите сериали, сме осигурили сателитна телевизия.

Нашите домакини ще се погрижат за вашето удобство и ще направят престоя ви незабравим!
Ако желаете да се отдадете на заслужена почивка в релаксираща обстановка, Sunday House „Елин Пелин“ е точното място за вас.

Настаняване

Двойна стая Вършец

Двойна стая в къща за гости "Елин Пелин" - гр.Вършец.

Тройна стая Вършец

Тройна стая в къща за гости "Елин Пелин" - гр.Вършец.

Къща за гости Вършец

Резервиране на цялата къща за гости "Елин Пелин" - гр.Вършец.

Къща за гости Елин Пелин от високо

Времето